Våra tyger

Tygkollektionerna Classic Collection och Exclusive Collection innehåller 44 tyger inspirerade av den fridfulla naturen i den västkustska skärgården. Alla tyger är noggrant utvalda för att sömlöst matcha alla våra sängar, sovrumsmöbler och sovrumstillbehör.

Classic Collection

Tygerna i Classic Collection hyllar vårt arv genom att återspegla den västkustska skärgårdens harmoniska palett. Kollektionen innehåller 16 tyger med olika nyanser och strukturer. Låt dig inspireras av tyger från Designers Guild och The Romo Group och utforska oändliga möjligheter att skapa dina drömmars sovrum.

Luxury

Med en mjuk yta och ett elegant vävt mönstret utstrålar Luxury en subtil känsla av just lyx. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 100% Polyester

Light Grey

Dark Grey

Sand

Black

Wool

Tyg av ribbad kvalitetsull för en robust men stilfull look. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 85% Wool, 15% Polyamide

Light Grey

Dark Grey

Beige

Black

Zaragoza

Designers Guild

Len sammet som fångar ljuset för en levande, lyxig och tidlös look. Tyget finns i tre färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 53% Acrylic, 42% Polyester, 5% Viscose

Eggshell

Pebble

Steel

Rothesay

Designers Guild

Slitstarkt tyg med en mjuk känsla. Med fyra subtila naturliga nyanser att välja mellan passar Rothesay de flesta inredningsstilar. Ett mångsidigt och stilfullt val för sängstommar, ottomaner och dekorativa kuddar. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 100% Polyester

Stone

Zinc

Pumice

Graphite

Cliff

En tidlös ljusgrå sammet som fångar ljuset för en levande, lyxig look. Tyget finns i färgen Light Grey och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 53% Acrylic, 42% Polyester, 5% Viscose

Light Grey

Exclusive Collection

Exclusive Collection innehåller noggrant utvalda tyger som perfekt kompletterar alla Carpe Diem Beds sängar och möbler. Kollektionen innehåller 28 tyger från Kvadrat, The Romo Group och Designers Guild. Välj mellan ett stort utbud av strukturer, färger och mönster. Tygerna i Exclusive Collection är ett tilläggsalternativ.

Glenville

Designers Guild

Ett vintage-inspirerat sammetstyg med subtil finish. Finns i olika nyanser inspirerade av havet och klipporna på den svenska västkusten. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 56% Viscose, 44% Cotton

Celadon

Granite

Oyster

Zinc

Azuara

Designers Guild

En tvåfärgad chenilleväv med djup lugg som skapar en mjuk taktil känsla. Tyget finns i två färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 59% PC, Polyamide 41%

Ecru

Natural

Skye

Designers Guild

Stilren väv tillverkad av en blandning av garn, inklusive en touch av linne som ger en vacker naturlig look och känsla. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 64% PC, 17% Polyamide, 15% Viscose, 4% Linen

Chalk

Aqua

Midnight

Zinc

Derwen

Designers Guild

En modern ullflanell-inspirerad tweedväv med virvlande småskaligt mönster, vävd med 100 % återvunna garn i dämpade färgtoner. Tyget finns i fyra färger och är certifierat enligt OEKO-TEX® STANDARD 100.

Material: 100% PP Recycled

Japanese Ink

Notting Hill Slate

Retro Olive