Mulberry silk

För silkeslen sömn

När våren anländer och knopparna börjar slå ut, vad passar då bättre än att uppdatera sovrummet med silkeslena kuddar och täcken. Silke håller dig varm om svala vårnätter, och sval när solen värmer på.

Köp en säng och få ett täcke och kudde i Mullbärssilke

Just nu får du täcke och kudde i Mullbärssilke när du köper en säng. Med naturliga temperaturreglerande egenskaper.

Erbjudandet gäller 16.04 – 21.06 2024. Ett set består av ett täcke och en kudde per sängplats. Sängar 90 till 140 cm breda motsvarar 1 sängplats, sängar 160 till 210 cm breda motsvarar 2 sängplatser. För 2 bäddplatser, välj mellan 2 enkeltäcken eller 1 dubbeltäcke. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Beautiful silk bedding from Carpe Diem Beds

Fördelar med silke

Med kuddar och täcken i 100 % mullbärssilke får du ännu mer exklusiv känsla i sängen. Silke har naturligt damm- och smutsavvisande egenskaper, vilket ger det en unik förmåga att rena sig självt. Silke är därför ett utmärkt val för allergiker.

En annan underbar egenskap med silke är att det värmer när det är kallt och upplevs som svalt när det är varmt. Ett material som andas och både absorberar och transporterar bort överflödig fukt medan du sover. Resultatet är att du får sova ostörd och slipper vakna upp av att du svettas eller fryser.