En dröm som gick i uppfyllelse

Koppla av i design som inspirerats av den svenska naturen

Stil, liksom komfort, betyder olika saker för alla - och vårt sortiment av sängar och tillbehör är designade för att inspirera till kreativitet och främja det unika.

Vi tror att sängar inte bara ska vara lugnande för kroppen, utan även för själen. Därför har våra sängar en perfekt balans mellan lyxig komfort och utsökt stil.

Med olika ben, sänggavlar, tyg och funktioner kan du anpassa din säng så att den speglar din smak och personlighet samt dina behov. Och, eftersom trender kommer och går, kan du enkelt byta ut tillbehör utan att behöva byta säng.

Vår dröm är att din säng blir en integrerad del av ditt liv, och att den ger dig många år med vilsam sömn och estetisk glädje.

Skapa en stark designupplevelse

Förbättra designupplevelsen i ditt sovrum med vår sovrumsinredning som är noga utvald för att hjälpa dig att skapa dina drömmars sovrum för total avkoppling.

Koppla av med dofter från våra doftljus tillverkade i Sverige med ekologiskt sojavax eller upplev den lyxiga känslan i våra mulbärssilkeskimonos. Med vårt nattduksbord Holme i krom får du till den sista touchen till ditt sovrum tillsammans med vår fuskpälspläd.

Byggda för hand

Det kräver mod, att sätta sitt namn på något och öppet deklarera det som "sitt verk". Den som gör det måste verkligen kunna stå för dess kvalitet. Självkänslan och stoltheten våra hantverkare känner när de sätter pennan mot sängramen säger mycket om deras hängivenhet.

Det säger även mycket om kvaliteten på våra sängar. En och samma sängmakare bygger din säng helt och hållet för hand, med fantastisk känsla för detaljer och ansvar. Dessa personer är mer än bara hantverkare - de är konstnärer, som stolt signerar varje mästerverk innan det lämnar deras händer och fyller sitt syfte i ditt hem och i ditt liv.

Alla våra sängar byggs för hand i Sverige av våra kvalificerade sängbyggare. Vi använder bara de bästa materialen - nordiskt furuträd, tyger från Designers Guild och The Romo group och ekologisk bomull.

Sov med ett rent samvete

Alla våra sängar är Svanenmärkta och uppfyller stränga miljökrav som gäller under hela sängens livslängd. Vi använder endast material av hög kvalitet - Talalay latex och tyger med OEKO-Tex®-märkning, ekologisk bomull och gåsdun från leverantörer som respekterar djurens välmående. Träet i våra sängramar kommer från ansvarsfullt odlade och miljömärkta skogar.

Våra Tyger - Ditt Val

Våra tygkollektioner med inspiration från västkustens vackra natur spänner över 36 vackra nyanser och strukturer. Klicka på länken nedan för att få reda på mer om hur våra tyger kan förvandla ditt sovrum.

Innovation - Upptäck vårt banbrytande arbete

Carpe Diem Beds är designade för att vitalisera kroppen genom att främja djup och lyxig sömn. Våra 5 unika patent är viktiga för sängens komfort och för din sömnkvalitet.