MADRASSER

Sov extra gott på Carpe Diem Beds madrasser av premiumkvalitet. Våra sköna madrasser är framtagna för att ge en maximal sovkomfort och är Svanenmärkta. Välj mellan våra två lyxiga resårmadrasser Lilla Harpö och Stora Harpö, addera en av våra bäddmadrasser som gör sängen extra mjuk och toppa med ett bäddmadrasskydd som håller sängen fräsch.

7 produkter
 • Luxury bäddmadrass

  Luxury bäddmadrass

  Exklusiv, vändbar bäddmadrass med bomullsstoppad sommarsida och ullstoppad vintersida. Madrassen har en kärna av Talalaylatex i 100% naturmaterial och är handgjord i Sverige. Finns i flera storlekar.
  6 110kr
 • Luxury bäddmadrass split för ställbar säng

  Luxury bäddmadrass split för ställbar säng

  Exklusiv, vändbar bäddmadrass med split som passar till en ställbar säng. Madrassen har en bomullsstoppad sommarsida, en ullstoppad vintersida samt en kärna av Talalaylatex i 100% naturmaterial. Finns i flera storlekar.
  13 530kr
 • Premium bäddmadrass stretch

  Premium bäddmadrass stretch

  Mjuk och följsam bäddmadrass i premiumkvalitet med kärna av Talalaylatex. Avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  4 850kr
 • Premium bäddmadrass split stretch för ställbar säng

  Premium bäddmadrass split stretch för ställbar säng

  Mjuk och följsam bäddmadrass i premiumkvalitet med split som passar till en ställbar säng. Har en kärna av Talalaylatex samt avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  9 960kr
 • Prestige bäddmadrass stretch

  Prestige bäddmadrass stretch

  Mjuk och följsam bäddmadrass med stoppning av Talalaylatex och fibervadd. Avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt med dekorativt, svart kontrastband. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  3 250kr
 • Bäddmadrasskydd

  Bäddmadrasskydd

  Svanenmärkt bäddmadrasskydd med BIONIC-FINISH®, en impregnering som skyddar din bäddmadrass från smuts och fläckar. Carpe Diem Beds bäddmadrasskydd finns i flera storlekar för enkelsäng, dubbelsäng och king size-säng.
  1 095kr
 • Bäddmadrasskydd med split för ställbar säng

  Bäddmadrasskydd med split för ställbar säng

  Svanenmärkt bäddmadrasskydd med split, en delad söm i toppen för ställbar säng. Impregnerad med BIONIC-FINISH® som skyddar din bäddmadrass från smuts och fläckar. Carpe Diem Beds bäddmadrasskydd med split finns i flera storlekar.
  1 890kr